Noroi plăcintă II
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Mud Pie II. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 555 calorii. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână espresso, zahăr, ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Plăcintă Cu Cireșe, Plăcintă Cu Degete De Unt, și Plăcintă Cu Afine.
Instrucțiuni
Combinați firimiturile de napolitane de ciocolată și untul topit. Apăsați amestecul în partea de jos și parțial în sus pe părțile laterale ale unei tigaie cu arc de 9 inci.
Pentru a face sos de Caramel: într-o cratiță, combinați 1/2 cană de zahăr și 3 linguri de apă. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana cand zaharul se dizolva complet. Creșteți focul la mediu și aduceți siropul de zahăr la fierbere; nu mai amestecați în acest moment. În timp ce siropul fierbe, periați din când în când părțile laterale ale tigaiei pentru a preveni formarea cristalelor de zahăr-folosiți o perie de patiserie curată înmuiată într-o cană cu apă rece.
Continuați să fierbeți fără a amesteca până când siropul capătă o culoare chihlimbar deschis.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați smântâna fierbinte. Continuați să amestecați, la foc mic, dacă este necesar, până când totul pentru caramel se dizolvă în cremă. Se amestecă 4 linguri de unt sau margarină și se lasă deoparte să se răcească ușor.
Se toarnă sos cald de caramel peste crustă. Congelați până la ferm, aproximativ 30 de minute.
Combinați ciocolata, cacao, 4 linguri de unt și espresso într-o cratiță. Se amestecă la foc mic până se omogenizează.
Adăugați 3/4 cană zahăr și sirop de porumb; creșteți căldura la mediu și amestecați până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura până când sosul ajunge la fierbere scăzută. Gatiti fara a amesteca pana cand amestecul se ingroasa, 12-15 minute.
Scoateți sosul de fudge espresso de pe foc și răciți la temperatura camerei.
Se toarnă 1 cană de sos peste stratul de caramel înghețat și se readuce crusta la congelator. Păstrați sosul rămas suficient de cald, astfel încât să rămână turnat.
Întindeți înghețata înmuiată peste stratul de caramel. Întoarceți plăcinta la congelator până când este fermă, aproximativ 1 oră.
Se toarnă sosul de fudge rămas peste stratul de înghețată; congelați până la ferm, aproximativ 2 până la 3 ore. Înfășurați un prosop umed fierbinte în jurul tigaiei cu arc timp de aproximativ 2 minute, apoi îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.