Nori De Piersici

Nori De Piersici
Norii de piersici ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. O porție conține 270 calorii, 5g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână cremă de tartru, albușuri de ou, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. Cu o lingură scorul de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Nori de bezea cu caș de piersici, Nori De Nuci Pecan, și Nori la apus.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți albușurile de ou într-un bol curat și uscat cu mixer electric timp de 2 minute. Bateți în sare și cremă de tartru. Continuați să bateți și turnați zahăr, câteva linguri la un moment dat, până când amestecul este lucios și se formează vârfuri rigide. Îndoiți în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Așezați în farfurie sau lingură sau țeavă unsă pe foi de copt căptușite cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Se introduce în cuptorul preîncălzit și se oprește cuptorul. Lăsați bezea în cuptorul nedeschis 8 ore sau peste noapte. Pentru a servi, așezați bezea pe platoul de servire și aranjați piersicile deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista