Nori De Piersici
Norii de piersici ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. O porție conține 270 calorii, 5g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână cremă de tartru, albușuri de ou, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. Cu o lingură scorul de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Nori de bezea cu caș de piersici, Nori De Nuci Pecan, și Nori la apus.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Bateți albușurile de ou într-un bol curat și uscat cu mixer electric timp de 2 minute. Bateți în sare și cremă de tartru. Continuați să bateți și turnați zahăr, câteva linguri la un moment dat, până când amestecul este lucios și se formează vârfuri rigide. Îndoiți în vanilie.
Așezați în farfurie sau lingură sau țeavă unsă pe foi de copt căptușite cu pergament.
Se introduce în cuptorul preîncălzit și se oprește cuptorul. Lăsați bezea în cuptorul nedeschis 8 ore sau peste noapte. Pentru a servi, așezați bezea pe platoul de servire și aranjați piersicile deasupra.