Negrese de cafea jamaicane cu nuci pecan
Reteta Jamaican Brownies de cafea cu nuci pecan ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 45 minute. O porție conține 375 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ouă, unt, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Brownies de dovleac cu nuci pecan, Brownies Bacon-Bourbon cu nuci pecan, și Negrese de ciocolată albă cu nuci pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 diametru F. Pulverizați tava metalică de 13x9x2 inci cu spray antiaderent.
Combinați zahărul, untul, cacao, cafeaua măcinată și sarea într-un castron mare de metal.
Așezați vasul peste cratița cu apă clocotită și bateți până când untul se topește și ingredientele sunt amestecate (textura va fi granulată).
Scoateți vasul din apă; se răcește amestecul până la călduț, dacă este necesar.
Bateți ouăle și vanilia. Cernem făina și împăturim.
Se amestecă în nuci pecan.
Întindeți aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți brownies până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 25 de minute. Se răcește brownies în tigaie.
Așezați chipsurile de ciocolată într-un castron mic. Aduceți cafeaua preparată la foc mic într-o cratiță mică; se toarnă peste chipsuri și se amestecă până se topește și se omogenizează.
Lăsați ganache să stea până se răcește și începe să se îngroașe, aproximativ 1 oră; se întinde uniform peste brownies. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți; lăsați să stea la temperatura camerei.)
Tăiați brownies în 15 pătrate. Completați fiecare cu 2 benzi de ghimbir.