Natalie ' s Cajun-tilapia prăjită condimentată
Natalie ' s Cajun-condimentată Pan-Fried Tilapia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,23 USD pe porție. O porție conține 293 calorii, 26g de proteine, și 13g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați unt, condimente cajun, făină auto-crescătoare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Cotlet De Porc Prăjit Cu Condimente Cajun, Pan Prăjit Cajun Tilapia, și Pan Prăjit Cajun Tilapia.
Instrucțiuni
Presărați fileurile cu 1 linguriță. condimente.
Combinați condimentele rămase, făina și făina de porumb. Fileuri de dragare în amestec de făină, scuturând excesul.
Topiți untul cu ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați fileuri și gătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește cu o furculiță. Strângeți sucul din lămâie peste fileuri și garnisiți, dacă doriți.
* Condimentul creol poate fi înlocuit.
Piept de pui prăjit cu condimente Cajun: înlocuiți 4 (8 oz.) piept de pui jupuit și dezosat pentru tilapia. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor, gătind 8 până la 10 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat. Pregătire: 10 min., Bucătar: 16 min.
Cotlet de porc prăjit cu condimente Cajun: înlocuiți 4 (8 oz.) cotlet de porc tăiat în centru pentru tilapia. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor, gătind 8 până la 10 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat. Pregătire: 10 min., Bucătar: 16 min.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.