Muschi De Porc Cu Saramură Asiatică
Muschiul de porc cu saramură asiatică ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 30 și costă 1,41 USD pe porție. O porție conține 167 calorii, 21g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, sos de soia, friptură de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne De Porc Picantă Cu Saramură De Bere, Carne de porc sărată cu Salsif caramelizat, și Muschi De Porc Prăjit Cu Saramură De Arțar.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, combinați mirin, sos de soia, ghimbir, ardei iute, felii de portocale, ulei de susan și apă.
Se adaugă friptura de porc, se acoperă și se dă la frigider peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 35
Scurgeți carnea de porc și lăsați-o să ajungă la temperatura camerei. Se usucă. Într-o tigaie medie, rezistentă la flacără, încălziți uleiul vegetal.
Adăugați friptura de porc și gătiți la foc moderat, întorcând ocazional, până se rumenesc peste tot, aproximativ 10 minute.
Transferați friptura în cuptor, cu carnea în sus și prăjiți timp de aproximativ 1 oră și 10 minute sau până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 13
Acoperiți carnea de porc foarte slab cu folie și lăsați să se odihnească timp de 15 minute.
Folosind un cuțit lung și ascuțit și folosind oasele ca ghid, sculptați cu grijă friptura de porc de pe oase într-o singură bucată. Feliați-l subțire înainte de servire. Rezervați suportul pentru coaste pentru o altă masă sau tăiați-l în coaste individuale și serviți-le alături de friptură.