Rețeta Muschișă de porc cu chutney de afine și pere se poate face în aproximativ 1 oră și 10 minute . Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 354 de calorii , 24 g de proteine și 11 g de grăsime per porție. Pentru 1,7 USD per porție , obțineți un fel principal care servește 4. Dacă aveți la îndemână merisoare, mentă, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 55% , ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mușchi de vită cu chutney de pere și afine , muschi de porc cu țepi cu chutney de pere însorite și salată de muschi de porc, pere și afine .
Instrucțiuni
1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele 10 ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Adăugați carnea de porc; sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Se da la frigider pentru cel putin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Pentru chutney, într-o cratiță mică, combinați toate ingredientele. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute. Descoperi; se fierbe 20-25 de minute mai mult sau până la consistența dorită, amestecând din când în când. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Între timp, scurgeți și aruncați marinata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
5
Așezați carnea de porc pe un grătar într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
6
Coaceți la 425° timp de 25-30 de minute sau până când un termometru arată 145°.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Muschiul de porc poate fi asociat cu Pinot Noir, Malbec și Sangiovese. Corpul ușor al Pinot noir este grozav pentru bucăți slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cu carne, tocane și alte mâncăruri cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu bucăți grase și grătar. Marcassin Marcassin Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 315 de dolari pe sticlă.