Reteta Multi-ciuperci Flatbread Pizza ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 3 ore și 15 minute. Această rețetă face 6 porții cu 700 calorii, 22g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $ 7.83 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână unt, brânză mozzarella, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pizza Cu Roșii De Ciuperci, Ciuperci, ceapă eșalotă, și Gruyere Flatbread Pizza, și Pilaf De Ciuperci Cu Mai Multe Cereale.
Instrucțiuni
1
Se dizolvă sarea, zahărul și drojdia în apa caldă și se lasă drojdia să se dovedească. Verificarea durează aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Așezați făina într-un robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de aluat și, prin tubul de alimentare cu robotul de bucătărie în funcțiune, turnați încet amestecul de drojdie dovedit, până când aluatul se reunește și este o masă coezivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Transferați aluatul pe o placă înmuiată și frământați aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Așezați într-un castron, acoperiți cu un prosop curat și lăsați aluatul să crească, astfel încât să se dubleze aproximativ în volum. (Aceasta va dura aproximativ 30 de minute până la 1 oră). Aluatul a crescut suficient dacă faceți o indentare cu degetul și nu se întoarce.) Puneți aluatul în jos și împărțiți-l în 6 bile de dimensiuni egale. Acoperiți cu prosop și lăsați-l să se ridice din nou. (Permiterea aluatului să crească a doua oară îi conferă o textură mai fină.) Notă: nu va crește la fel de mult a doua oară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Punch
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
În timp ce aluatul crește, pregătiți toppingul de pizza "de bază".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
6
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare și sotati șalotii și cimbru până când ceapa începe să devină translucidă. (Dacă utilizați ciuperci uscate, scoateți-le din lichidul lor de înmuiere, ridicându-le astfel încât toată granulația să rămână în partea de jos.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Uscate
Frișcă Suplimentară Groasă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați porcini în tigaie, condimentați cu sare și piper, după gust și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Se ia de pe foc, se amestecă smântâna grea și se scoate într-un robot de bucătărie. Pulse pentru a tăia și a pus deoparte să se odihnească. Aceasta este baza ta topping
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
9
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Pe o suprafață făinoasă, întindeți aluatul în ovale de 6 (6 x 8 inci) și agitați făina de porumb pe ambele părți ale aluatului. (Crusta va fi coaptă pe ambele părți pe plită înainte de a adăuga toppingul pentru a fi copt.) Într-o tigaie grea cu fund de 12 inci, care are un capac, încălziți o cantitate mică de ulei la foc mediu. (Rotiți uleiul pentru a acoperi întregul interior al tigaiei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Zahăr Roșu Grosier
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, Decojiți
10
Transferați fiecare aluat oval în tigaie, permițând 1 parte să gătească ușor și să se rigidizeze înainte de a-l răsturna cu clești. Când ambele părți ale fiecărui oval sunt coapte în acest fel, transferați pe o piatră de pizza. Puneți baza topping în centrul crustelor acum prăjite, răspândindu-se uniform pe suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Creveți Sotați, Decojiți
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
11
Pentru toppingul final, încălziți uleiul de măsline la foc mediu într-o tigaie mare și gătiți porcini, cremini, shiitake, usturoi și cimbru până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Întindeți uniform peste toppingul de bază și așezați felii proaspete de mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella Proaspătă
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
13
Coaceți la cuptor aproximativ 10 minute până când brânza se topește și marginile crustei sunt aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.