Multi-Ciuperci Flatbread Pizza

Multi-Ciuperci Flatbread Pizza
Reteta Multi-ciuperci Flatbread Pizza ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 3 ore și 15 minute. Această rețetă face 6 porții cu 700 calorii, 22g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $ 7.83 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână unt, brânză mozzarella, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pizza Cu Roșii De Ciuperci, Ciuperci, ceapă eșalotă, și Gruyere Flatbread Pizza, și Pilaf De Ciuperci Cu Mai Multe Cereale.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă sarea, zahărul și drojdia în apa caldă și se lasă drojdia să se dovedească. Verificarea durează aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Așezați făina într-un robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de aluat și, prin tubul de alimentare cu robotul de bucătărie în funcțiune, turnați încet amestecul de drojdie dovedit, până când aluatul se reunește și este o masă coezivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Transferați aluatul pe o placă înmuiată și frământați aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Așezați într-un castron, acoperiți cu un prosop curat și lăsați aluatul să crească, astfel încât să se dubleze aproximativ în volum. (Aceasta va dura aproximativ 30 de minute până la 1 oră). Aluatul a crescut suficient dacă faceți o indentare cu degetul și nu se întoarce.) Puneți aluatul în jos și împărțiți-l în 6 bile de dimensiuni egale. Acoperiți cu prosop și lăsați-l să se ridice din nou. (Permiterea aluatului să crească a doua oară îi conferă o textură mai fină.) Notă: nu va crește la fel de mult a doua oară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
În timp ce aluatul crește, pregătiți toppingul de pizza "de bază".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
6
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare și sotati șalotii și cimbru până când ceapa începe să devină translucidă. (Dacă utilizați ciuperci uscate, scoateți-le din lichidul lor de înmuiere, ridicându-le astfel încât toată granulația să rămână în partea de jos.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați porcini în tigaie, condimentați cu sare și piper, după gust și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Se ia de pe foc, se amestecă smântâna grea și se scoate într-un robot de bucătărie. Pulse pentru a tăia și a pus deoparte să se odihnească. Aceasta este baza ta topping
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
9
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Pe o suprafață făinoasă, întindeți aluatul în ovale de 6 (6 x 8 inci) și agitați făina de porumb pe ambele părți ale aluatului. (Crusta va fi coaptă pe ambele părți pe plită înainte de a adăuga toppingul pentru a fi copt.) Într-o tigaie grea cu fund de 12 inci, care are un capac, încălziți o cantitate mică de ulei la foc mediu. (Rotiți uleiul pentru a acoperi întregul interior al tigaiei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Transferați fiecare aluat oval în tigaie, permițând 1 parte să gătească ușor și să se rigidizeze înainte de a-l răsturna cu clești. Când ambele părți ale fiecărui oval sunt coapte în acest fel, transferați pe o piatră de pizza. Puneți baza topping în centrul crustelor acum prăjite, răspândindu-se uniform pe suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
11
Pentru toppingul final, încălziți uleiul de măsline la foc mediu într-o tigaie mare și gătiți porcini, cremini, shiitake, usturoi și cimbru până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Întindeți uniform peste toppingul de bază și așezați felii proaspete de mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella ProaspătăMozzarella Proaspătă
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
13
Coaceți la cuptor aproximativ 10 minute până când brânza se topește și marginile crustei sunt aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman

Ingrediente

23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm8 căni de bezele miniaturale, împărțite8 căni de bezele miniaturale, împărțite591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină de porumb, pentru pietre de pizzafăină de porumb, pentru pietre de pizza851 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciuperci cremini proaspete, curățate și tăiateciuperci cremini proaspete, curățate și tăiate851 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciuperci porcini uscate, înmuiate în apă fierbinte pentru a rehidrata și a îndepărta granulația (24 uncii dacă se utilizează proaspete)ciuperci porcini uscate, înmuiate în apă fierbinte pentru a rehidrata și a îndepărta granulația (24 uncii dacă se utilizează proaspete)851 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciuperci porcini proaspete, curățate și curățateciuperci porcini proaspete, curățate și curățate9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universală, plus ceva suplimentar pentru placa de aluatfăină universală, plus ceva suplimentar pentru placa de aluat2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.brânză mozzarella proaspătă, feliatăbrânză mozzarella proaspătă, feliată851 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciuperci shiitake proaspete, curățate și tăiateciuperci shiitake proaspete, curățate și tăiate3crengute maricimbru proaspăt, frunze dezbrăcate din tulpini și tocatecimbru proaspăt, frunze dezbrăcate din tulpini și tocate3crengute marifrunze proaspete de cimbru, dezbrăcate de tulpinifrunze proaspete de cimbru, dezbrăcate de tulpini2cuișoareusturoi, ușor zdrobit cu partea unei lame de cuțit, apoi tocatusturoi, ușor zdrobit cu partea unei lame de cuțit, apoi tocat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin12 lingurițe de pudră de usturoipâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă6creveți și cu veneSare și piperSare și piper3ceapă eșalotă, feliatăceapă eșalotă, feliată12 lingurițe de pudră de usturoisuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă caldă, între 100 115 grade F, măsurată cu un termometru de bomboane (orice fierbinte va ucide drojdia - un Dospitor organic, prea rece și drojdia nu va fi activată)apă caldă, între 100 115 grade F, măsurată cu un termometru de bomboane (orice fierbinte va ucide drojdia - un Dospitor organic, prea rece și drojdia nu va fi activată)71 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.drojdie de pachetedrojdie de pachete
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Revista