Mucegai De Gelatină Fructată
Mucegaiul de gelatină fructată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 204 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, ananas, smântână și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Mucegai De Gelatină Fructată, Mucegai De Gelatină Eggnog, și Mucegai De Gelatină De Vacanță.
Instrucțiuni
Ceață o matriță decorativă de 10 inci sau o tigaie Bundt cu spray de gătit antiaderent.
Într-un castron mare, amestecați gelatina de căpșuni cu 2 căni de apă clocotită; se amestecă pentru a se dizolva.
Adăugați ananasul cu sucurile, bananele și căpșunile. Într-un castron mic, amestecați 2 linguri. apă clocotită cu gelatină simplă; se amestecă pentru a se dizolva. Se amestecă în amestec de căpșuni.
Se toarnă jumătate din amestec în matriță; se răcește până se întărește, aproximativ 2 ore. Lăsați cealaltă jumătate de amestec în castron la temperatura camerei.
Când amestecul refrigerat s-a întărit, pliați smântâna în amestecul rămas și turnați cu grijă amestecul refrigerat. La frigider până la ferm, cel puțin 3 ore. Când este gata de servit, așezați o farfurie peste mucegai, răsturnați și atingeți ușor tigaia până când gelatina scade.