Mousse-ul Mexican "ciocolată caldă" ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,37 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 481 calorii, 6g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pudră de latte Chai condimentată, gălbenușuri de ou, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 18%. Încercați Mousse Mexicană De Avocado Cu Ciocolată, Mousse de ciocolată mexicană cu rom ars, și Ciocolată caldă și oale de cremă de Marshmallow prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți ciocolata tocată într-un castron mare de sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Combinați pudra de chai și laptele într-o cratiță mică. Se aduce la foc mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chai
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc.
4
Se toarnă amestecul de lapte cald peste ciocolată; se amestecă până când ciocolata este topită și netedă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Lapte
5
Combinați zahărul și apa într-o cratiță mică. Gatiti la foc mediu 6 minute sau pana se dizolva zaharul, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Bateți gălbenușurile de ou într-un castron mare la viteză mare cu un mixer electric 3 minute sau până când devin palide și se dublează. Adăugați treptat sirop de zahăr, bătând 4 minute sau până se îngroașă ușor. Treceți treptat în ciocolată topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop Simplu
Ciocolata
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
7
Bateți albușurile la viteză mare cu un mixer electric până se formează vârfuri rigide. Îndoiți albușurile de ou și frișca în amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Albușuri De Ou
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
8
Serviți în cani.
9
Completați fiecare porție cu o păpușă de frișcă îndulcită și un băț de scorțișoară.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dragonette beciurile Sta. Rita Hills Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.