Morels in crema pe Brioche (Morilles, la, la, Cr, la)

Morels in Cream on Brioche (Morilles, la CR, morilles) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 423 calorii, 9g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Pentru $12.1 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de piper, unt, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Morels in crema pe Brioche (Morilles, la, la, Cr, la), G 0teau la CR 0: o patiserie franțuzească de brioșă cu umplutură de cremă de lămâie, și Ouă și Moreluri coapte în smântână.
Instrucțiuni
Încălziți crema într-o cratiță mică până când este fierbinte.
Încălziți untul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi sotati mai multe, amestecând frecvent, până devin aurii, 6 până la 8 minute.
Se presară făină și se gătește, amestecând, 1 minut. Se amestecă smântâna fierbinte și se reduce focul la minim. Se fierbe ușor, acoperit, amestecând o dată, până când morelele sunt fragede, 10 până la 15 minute. Se condimentează cu sare și piper alb.
Aranjați 5 pâine prăjită pe fiecare dintre cele 4 farfurii și lingurați mai multe și sos deasupra.
Puteți înlocui 1 uncie de moreluri mici uscate (1 1/3 căni) pentru proaspete. Înmuiați morelele uscate în 2 1/2 căni de apă caldă până se înmoaie, 10 până la 30 de minute. Ridicați din lichidul de înmuiere, apoi clătiți bine și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Se toarnă lichidul înmuiat printr-o sită căptușită cu un prosop de hârtie într–un castron.
Adăugați 1/2 cană de lichid de înmuiere în smântână atunci când încălziți (morelurile uscate absorb mai mult lichid decât proaspăt).