Morcovi Gratinati
Morcovii gratinați ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 177 calorii. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper măcinat, morcovi, brânză procesată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 39%. Rețete similare includ Morcovi Gratinati, Morcovi Gratinati, și Cartofi și morcovi gratinați.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Puneți morcovii într-un abur peste 1 inch de apă clocotită și acoperiți. Gatiti pana se inmoaie, dar inca ferm, aproximativ 6-10 minute.
Scurgere. Între timp, într-un castron mic combinați biscuiții zdrobiți cu 1 lingură de margarină topită.
Se amestecă bine și se lasă deoparte.
Într-o tigaie medie la foc mic, încălziți restul de 2 linguri de margarină și sotati ceapa până se înmoaie. Se amestecă făina, sarea și piperul. Gatiti cateva minute, amestecand pentru a preveni rumenirea. Se toarnă treptat laptele, amestecând constant. Creșteți căldura la mediu și gătiți până la bule și îngroșați.
Se adaugă brânza și se amestecă până se omogenizează. Îndoiți morcovii.
Se toarnă amestecul într-un vas de copt de 9x12 inci și se presară cu amestecul de firimituri.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute sau până se rumenesc și se rumenesc.