Morcovi Francezi Glazurați
Rețeta morcovilor francezi glazurați este gata în aproximativ 5 minute și este cu siguranță un mare fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 152 calorii. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca garnitură. Un amestec de sare de mare, zahăr, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Morcovi Glazurați, Morcovi Glazurați, și Morcovi Glazurați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați morcovii într-o tigaie înclinată suficient de mare pentru a ține morcovii într-un singur strat. Folosiți mai multe tigăi, dacă este necesar.
Adăugați suficientă apă rece pentru a le acoperi abia. Morcovii gătesc mai repede decât alte legume rădăcinoase, așa că puțin mai puțină apă este mai bună aici.
Adăugați untul, zahărul, cimbru, boabele de piper și un vârf de sare. Aduceți apa la fierbere foarte mică, apoi reglați focul pentru a obține un foc mic.
Se fierbe liniștit timp de 15 sau 20 de minute. Odată ce lichidul a redus la jumătate și începe să se îngroașe le testa pentru făcut. Ar trebui să înceapă să devină oarecum fragede, dar nu au terminat de gătit.
Începeți să rulați legumele în tigaie din când în când. Pe măsură ce sunt aproape gătite și glazura devine destul de groasă, va trebui să le rostogoliți din ce în ce mai mult. Dă-le o atenție nedivizată. Vrei să le scoți de pe foc la momentul potrivit. . Cea mai mare parte a lichidului se va evapora și veți rămâne cu pietre prețioase lucioase. Ar trebui să fie gătite, dar nu moale.
Le puteți face cu câteva ore înainte, dar nu le puneți la frigider.
Serviți-le la temperatura camerei sau reîncălziți ușor în glazura proprie. Reglați condimentul, garnisiți cu arpagic tocat și serviți.