Morcovi dulci și dulci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați morcovii dulci și Acrișori. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 8 și costă 37 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 139 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Morcovi Tangy cu struguri, Bruxelles Aburit Și Morcovi Cu Sos De Arțar Acidulat, și Pizza Dulce-Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Loc 1 în. de apă, morcovi și sare într-o cratiță mare; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până se înmoaie.
Întoarceți morcovii în tigaie; adăugați zahărul brun, untul, muștarul și piperul. Gatiti si amestecati la foc mic pana se acopera bine.
Se servește cu o lingură cu fante.