Morcovi dulci și dulci

Morcovi dulci și dulci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați morcovii dulci și Acrișori. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 8 și costă 37 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 139 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Morcovi Tangy cu struguri, Bruxelles Aburit Și Morcovi Cu Sos De Arțar Acidulat, și Pizza Dulce-Dulce pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Loc 1 în. de apă, morcovi și sare într-o cratiță mare; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgere.
3
Întoarceți morcovii în tigaie; adăugați zahărul brun, untul, muștarul și piperul. Gatiti si amestecati la foc mic pana se acopera bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
MorcovMorcov
MuștarMuștar
UntUnt
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
5
Se servește cu o lingură cu fante.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista