Morcovi și brânză copți de la Janat

Morcovi și brânză copți de la Janat
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete lacto ovo vegetariene în repertoriul dvs., Morcovi și brânză la cuptor Zippy de la Janat ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 10 și costă 82 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11 g de proteine, 16 g de grăsimi și un total de 266 de calorii. Dacă aveți sare de țelină, brânză provolone, morcovi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Vă este adus de Allrecipes. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 10 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 48%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Garnitură cu morcovi copți Zippy, Morcovi Zippy și Dip cu brânză Zippy.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Asezonați morcovii cu zahăr brun și sare de țelină într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Puneți o inserție pentru aburi într-o cratiță și umpleți cu apă chiar sub partea inferioară a cuptorului. Aduceți apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Adăugați morcovii, acoperiți și fierbeți la abur până se înmoaie, 2 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Scoateți morcovii și rezervați apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa până se înmoaie ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați muștar și făină în ceapă; gătiți și amestecați până când făina devine aurie, aproximativ 5 minute. Măsurați laptele evaporat și suficientă apă fierbinte rezervată pentru a face 2 căni; se amestecă în amestecul de ceapă. Continuați să gătiți până când sosul este omogen, amestecând constant, aproximativ 5 minute. Asezonați cu piper și mai multă sare de țelină, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
8
Puneți jumătate de morcovi într-o tavă de copt de 2 litri. Aranjați 2 felii de brânză Muenster, 2 felii de brânză mozzarella și 2 felii de brânză provolone peste morcovi și acoperiți cu jumătate din sos. Repetați straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
ProvoloneProvolone
MuensterMuenster
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
9
Se presară pesmet peste ultimul strat de sos. Acoperiți tava de copt cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza se topește, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista