Morcov prăjit și răspândire de ierburi
Nevoie de o fără gluten, întreg 30 și vegan hor d ' oeuvre? Morcovul prăjit și răspândirea ierburilor ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 48 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați morcovi tăiați pentru copii, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri de sfeclă prăjită cu ierburi de usturoi, Porumb prăjit cu unt de ierburi de usturoi, și Răspândire de ierburi cu Crudit 4 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 buc. Spray jelly roll pan, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 inch, cu spray de gătit.
Așezați morcovii, cartoful dulce și ceapa în tigaie.
Se presară cimbru, usturoi, sare și piper. Se amestecă pentru a acoperi.
Coaceți descoperit 35 până la 45 de minute, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede.
Puneți amestecul de legume în robotul de bucătărie. Acoperiți și procesați până la amestecare. Lingura în vasul de servire.
Se servește cald sau se acoperă și se dă la frigider până la servire.
Se servește cu felii de baghetă.