Moong Dal prăjit cu verdeață de muștar

Moong Dal prăjit cu verdeață de muștar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Moong Dal prăjit cu verdeață de muștar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 217 calorii, 12g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați sare, ardei iute, semințe de fenicul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma semințele, puteți urma acest fel principal cu Gatiti cartea: Mousse de ciocolata cu seminte de Cardamom ca desert. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este uimitor. Încercați Pui prăjit cu verdeață de muștar, Somn cu crustă de ovăz Pinhead, conopidă prăjită și verdeață de muștar și cremă de lămâie, și Crupe de roșii prăjite deconstruite și creveți, cu verdeață de muștar și slănină sote pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți dalul nespălat într-o tigaie medie și puneți-l la foc mediu. Agitați sau amestecați dalul până când unele dintre boabe devin puțin maronii. Acum turnați apă rece în tigaie, amestecați boabele și turnați apa. Fă asta încă o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Scurgeți bine fasolea și adăugați 4 căni de apă proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Adăugați turmericul și aduceți la fierbere, fără a lăsa dalul să fiarbă. Acoperiți parțial, dați focul la minim și gătiți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
LinteLinte
4
Adăugați verdele și sarea. Amestecați și gătiți încă 20 de minute, cu tigaia parțial acoperită, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mică sau într-o tigaie mică. Când este fierbinte, puneți semințele de muștar, Semințele de chimen, semințele de nigella, semințele de fenicul și ardeii iute, în această ordine. De îndată ce semințele de muștar încep să apară, câteva secunde, turnați uleiul și condimentele peste dalul gătit, acoperiți-l și lăsați aromele să înflorească câteva minute înainte de a amesteca și apoi de a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
LinteLinte
Subţire-Subţire-
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista