Molletes
Nevoie de un garnitură fără lactate și vegetariană? Molletes ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 332 calorii. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Un amestec de scurtare, sare, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Molletes, Molletes, și Spooky Molletes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați drojdia, 1 cană de apă caldă și 2 linguri de zahăr într-o cană de măsurare lichidă de 2 căni; lăsați să stea 5 minute.
Se amestecă împreună 6 linguri de zahăr, făină de pâine, 1/3 cană de scurtare, ouă și sare într-un castron al unui mixer electric greu.
Adăugați amestecul de drojdie în amestecul de făină și bateți la viteză medie cu mixerul, folosind atașamentul cârligului de aluat, 6 minute.
Combinați restul de 3 linguri de zahăr și făina universală într-un castron și tăiați restul de 3 linguri scurtând cu o furculiță până se amestecă pentru a forma o pastă.
Împărțiți aluatul în 12 porții egale; formați în bile și așezați pe 2 foi de copt ușor unse (6 bile pe foaie de copt).
Întindeți 2 lingurițe de pastă de făină deasupra fiecărei bile. Aplatizați ușor fiecare bilă folosind un marker dulce înmuiat în făină sau o ștampilă kaiser Roll înmuiată în făină. Acoperiți aluatul cu hârtie de ceară sau folie de plastic.
Preîncălziți cuptorul la 170 până la 200; opriți cuptorul, lăsând ușa cuptorului deschisă 1 minut.
Așezați aluatul, acoperit, în cuptor; lăsați să crească, cu ușa cuptorului închisă, 2 ore și 10 minute sau până când se dublează în vrac.
Scoateți aluatul și preîncălziți cuptorul la 42
Coaceți molletele la 425 timp de 8 până la 10 minute sau până se rumenesc. Se răcește molletes pe foi de copt pe rafturi de sârmă.
Molletes de ciocolată: se amestecă 2 linguri de cacao în amestec de pastă. Mărci 1 duzină.
Molletes Roz: Se amestecă 3 picături de colorant alimentar lichid roșu în amestec de pastă. Mărci 1 duzină.
Molletes roșu: Se amestecă 6 picături de colorant alimentar lichid roșu în amestec de pastă. Mărci 1 duzină.
Molletes galben: Se amestecă 6 picături de colorant alimentar lichid galben în amestec de pastă. Mărci 1 duzină.