Mizithra-Arni Skopelos
Mizithra-Arni Skopelos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 1231 calorii, 32g de proteine, și 85g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.57 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ceapă, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Paste Cu Unt Rumenit Mizithra, Spaghete Cu Unt Brun Cu Brânză Grecească (Mizithra) , și Picior de miel umplut cu Bulgur și Pilaf de semințe de Mac (Gemisto Arni me Pilafi).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Tăiați pâinea pe jumătate pe lungime și scoateți o cavitate în ambele jumătăți, având grijă să nu rupeți pâinea sau să lăsați o crustă prea subțire. Ar trebui să aibă o grosime de 3/4 inci. La foc mediu, în 2 linguri de ulei de măsline, se sotează ceapa până devine translucidă, se adaugă usturoiul și Roșia. Gatiti timp de 3 pana la 4 minute si dati deoparte si lasati sa se raceasca. Într-un castron, aruncați împreună mielul, fulgul de chili, oregano, sare și piper.
Adăugați ceapa, usturoiul și roșiile. Amestecați bine.
Ungeți interiorul pâinii cu restul de 4 linguri de ulei de măsline și presărați brânză rasă. Umpleți jumătatea inferioară a cavității pâinii cu carnea și așezați cu grijă jumătatea superioară peste ea, fixându-vă bine. Înfășurați cu folie de aluminiu și coaceți timp de 1 1/2 până la 2 ore. Feliați transversal și serviți cald.