Miso Somon Cu Ciuperci

Miso Somon Cu Ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul Miso cu ciuperci. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 420 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $ 4.98 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 113 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Un amestec de unt, arpagic, miso și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Școală de gătit: Miso Ramen cu pui glazurat Miso, Enoki și ciuperci Shimeji, Supă Miso cu ciuperci Enoki, și Supă Miso Cu Ciuperci Enoki.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Într-un castron mic combinați miso și mirin și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați două foi de folie de aluminiu rezistentă. Dacă folia dvs. de aluminiu este subțire, pliați doar o foaie mare pentru a o face dublu stratificată.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Așezați un file de somon în centrul fiecărei bucăți de folie. Sare și piper somonul. Acoperiți fiecare bucată de somon cu jumătate de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Adăugați 1 lingură de unt în fiecare pachet, apoi împărțiți sosul miso între fiecare.Îndoiți partea superioară și inferioară a pachetului în sus și peste somon până când cele două părți se întâlnesc, apoi pliați acea margine de cel puțin 3 ori. Îndoiți marginile din stânga și din dreapta de cel puțin trei ori fiecare pentru a face o pungă sigilată în care somonul și ciupercile să gătească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
MisoMiso
5
Puneți pachetele pe o foaie de copt și puneți-o în cuptor timp de 15 minute. Când somonul este gata, folosiți câteva foarfece pentru a tăia vârfurile fiecărei pungi și garnisiți cu arpagic. Aveți grijă când tăiați pachetele, deoarece aburul prins poate fi foarte fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Serviți somonul cu niște orez simplu sau cartofi fierți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate30
Revista