Miso Ramen cu carne de porc crocantă și usturoi ars-ulei de susan
Miso Ramen cu carne de porc crocantă și usturoi ars-uleiul de susan ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 1677 calorii, 93G de proteine, și 58G de grăsime pe porție. Pentru $5.27 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de ulei vegetal, resturi de ciuperci, shoyu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi ovăzul tăiat din oțel, puteți urma acest fel principal cu Ovăz Tăiat Din Oțel De Turtă Dulce ca desert. 567 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal scump. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Încercați Usturoi ars-susan - ulei de Chili pentru Ramen, Carne De Porc Și Napi Miso Ramen, și Școală de gătit: Miso Ramen cu pui glazurat Miso, Enoki și ciuperci Shimeji pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați oasele de porc și de pui într-un vas mare și acoperiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Kg Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se pune pe un arzător la foc mare și se fierbe.
3
Se ia de pe foc imediat ce se ajunge la fierbere.
4
În timp ce oala se încălzește, încălziți uleiul vegetal într-o tigaie din fontă medie sau antiaderentă la foc mare până când fumați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoi
5
Adăugați ceapă, usturoi și ghimbir. Gatiti, aruncand ocazional pana se ingroasa profund pe majoritatea partilor, aproximativ 15 minute in total. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Odată ce oala a ajuns la fierbere, aruncați apa în scurgere. Spălați cu grijă toate oasele sub apă curgătoare rece, îndepărtând orice bucăți de măduvă întunecată sau sânge coagulat. Oasele ar trebui să fie uniforme gri/alb după ce le-ați spălat. Folosiți un bețișor pentru a ajuta la îndepărtarea bucăților mici de măduvă întunecată din interiorul trotterelor sau din apropierea coloanei vertebrale a găinilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
Grăsime De Porc înapoi
7
Întoarceți oasele în oală împreună cu legume carbonizate, praz, albușuri de scallion, ciuperci și umăr de porc. Completați cu apă rece. Aduceți la fierbere la foc mare, îndepărtând orice spumă care apare (aceasta ar trebui să nu mai apară în primele 20 de minute). Folosiți un burete curat sau prosoape de hârtie umede pentru a șterge și spumă neagră sau gri de pe marginea oalei. Reduceți căldura la foc mic și puneți un capac greu deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De Porc
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Grăsime De Porc înapoi
8
Odată ce capacul este pornit, verificați vasul după 15 minute. Ar trebui să fie la fierbere lentă. Dacă nu, creșteți sau micșorați ușor căldura pentru a regla viteza de fierbere. Se fierbe bulionul până când umărul de porc este complet fraged, aproximativ 3 ore. Îndepărtați cu grijă umărul cu o spatulă cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De Porc
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Grăsime De Porc înapoi
9
Transferați shuolder într-un recipient sigilat și refrigerați până când. Întoarceți capacul în oală și continuați să gătiți până când bulionul este opac cu textura de cremă ușoară, cu aproximativ 6 până la 8 ore mai mult, completând după cum este necesar pentru a menține oasele scufundate în orice moment. Dacă trebuie să lăsați oala nesupravegheată pentru o perioadă lungă de timp, completați oala și reduceți căldura la cea mai mică setare în timp ce sunteți plecat. Reveniți la fierbere când vă întoarceți și continuați să gătiți, completând cu mai multă apă, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Ușoară
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
10
Odată ce bulionul este gata, gătiți la foc mare până se reduce la aproximativ 3 litri. Se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină într-o oală curată. Aruncați solidele. Pentru o supă și mai curată, strecurați din nou printr-un chinois sau o strecurătoare cu plasă fină căptușită cu mai multe straturi de pânză de brânză. Îndepărtați grăsimea lichidă de sus cu o ladă și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Apa Suplimentara
Polonic
Grăsime De Porc înapoi
11
Bateți pasta miso, 3 linguri de shoyu și sare după gust. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miso
Shoyu
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
12
Se taie umărul de porc cu degetele până se toacă fin și se aruncă cu shoyu și mirin rămase. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De Porc
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Shoyu
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
13
Serviți: aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Între timp, așezați umărul de porc mărunțit într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand si aruncand ocazional, pana cand sunt crocante peste tot. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De Porc
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoi
14
Gătiți tăiței conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
15
Scurgeți și transferați în boluri de ramen încălzite. Puneți bulion peste tăiței și stropiți cu o lingură sau două de ulei de usturoi-susan-chili ars pe bol. Împărțiți carnea de porc crocantă uniform între boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Chili
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5 Uncii De Ceață Tocată
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Taitei Ramen
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Polonic
16
Tăiați ouăle în jumătate și adăugați jumătate în fiecare bol. Se acoperă cu alte toppinguri după dorință și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Vin recomandat: Riesling, Sos Japonez De Susan, Sauvignon Blanc
Fidea Ramen funcționează foarte bine cu Riesling, Sake și Sauvignon Blanc. Sakincalro este o alegere evidentă atunci când vine vorba de mâncarea japoneză. Dacă doriți să rămâneți la vinul de struguri, totuși, puteți opta pentru Sauvignon blanc sau riesling. Un vin pe care l-ați putea încerca este Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese numărul 5. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 69 de dolari.