Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați mini tort de ciocolată Centerpieces. O porție conține 1903 calorii, 23g de proteine, și 106g de grăsime. Această rețetă servește 5 și costă 5,69 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de tort de ciocolată, nucă de cocos, glazură de ciocolată cu lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Mini fleacuri cu dovleac de ciocolată cu tort de ciocolată Madhava, Mini Tort Cu Mousse De Ciocolată, și Mini Tort Cu Cremă De Ciocolată.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Spray 5 (4 de 2 inch) mare tort tigai cu spray de gătit se lipeasca. Într-un bol mare de amestecare, combinați amestecul de tort, ouăle, uleiul și laptele de ciocolată. Bateți la viteză medie timp de 2 minute, răzuind vasul pentru a vă asigura că aluatul este bine încorporat. Umpleți fiecare tigaie cu două treimi din drum spre vârf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Ciocolată
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Coaceți la cuptor timp de 12 până la 15 minute, rotind cratițele la jumătatea coacerii. O scobitoare introdusă în centru ar trebui să iasă curată când ați terminat.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți din cuptor. Când tigăile sunt suficient de reci pentru a se manipula, desfaceți prăjiturile și răciți-le complet, cu partea dreaptă în sus pe un suport de răcire cu sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Într-un castron mare, amestecați glazura de ciocolată cu lapte cu pudră de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Monedă Roșie De Bomboane
Hârtie De Orez
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Pentru a decora: folosind un cuțit zimțat, nivelați vârfurile fiecărui tort (zdrobiți tortul suplimentar pentru a decora firimiturile de tort). Aderă fiecare tort la o placă de tort din carton de 4 inci folosind o pată de glazură. Gheață partea superioară și părțile laterale ale tortului folosind o spatulă offset. Folosind un ingredient diferit pentru fiecare, acoperiți părțile laterale ale fiecărui tort ținând peste un castron și folosind mâinile pentru a apăsa ușor nucile, nuca de cocos etc. în părțile laterale ale fiecărui tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Stropi în Formă De Inimă
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
3 M&M-uri Verzi
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Așezați fiecare pe piedestale mici de tort argintiu de diferite înălțimi. Completați fiecare cu 2 sau 3 bomboane de ciocolată și trufe.