Mini Light King Ranch Caserole De Pui

Mini Light King Ranch Caserole De Pui
Mini Light King Ranch caserole de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 280 calorii. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Dacă aveți piper, garnituri: roșii, tortilla de porumb de mărimea fajita și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Caserola De Pui Light King Ranch, Pui King Ranch, și Pui King Ranch pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Saut ceapa și ardeiul gras într-un cuptor olandez ușor uns la foc mediu-mare 5 minute sau până se înmoaie. Se amestecă puiul și următoarele 7 ingrediente; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Rupeți tortilele în bucăți de 1 inch; strat jumătate din bucățile de tortilla în 12 ramekine ușor unse (7 uncii). Lingură 1/3 cană amestec de pui în fiecare ramekin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Presărați ramekins cu jumătate de brânză. Repetați straturile o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4
Așezați ramekins pe foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Coaceți la 350 timp de 18 până la 20 de minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Garnisiți, dacă doriți.
7
Notă: pentru a face înainte, pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin capacul pasului cu folie de aluminiu și congelați caserolele până la 1 lună. Decongelați la frigider peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Coaceți la 350 timp de 20 până la 25 de minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Pentru a face caserole în vase de copt, pregătiți rețeta conform instrucțiunilor pas lacrimă 6 tortilla conform instrucțiunilor în pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
10
Puneți o treime din bucățile de tortilla într-un vas de copt pătrat de 8 inci ușor uns. Se acoperă cu 1 cană amestec de pui și 1/3 cană brânză. Repetați straturile de două ori. Repetați procedura cu tortilele rămase, amestecul de pui și brânza într-un alt vas de copt pătrat de 8 inci ușor uns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
11
Coaceți la 350 timp de 50 de minute sau până la bule. Face 12 porții. Pregătire: 20 min., Bucătar: 5 min.,
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
12
Coace: 50 min.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții12
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista