Mini inimi de anghinare la grătar cu spanac cu conținut scăzut de grăsimi și baie de anghinare

Mini inimile de anghinare la grătar cu spanac cu conținut scăzut de grăsimi și baie de anghinare este un fără gluten și primar rețetă cu 10 porții. Această garnitură are 137 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei de măsline, busuioc, iaurt grecesc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 40%. Rețete similare sunt Mini inimi de anghinare la grătar cu spanac cu conținut scăzut de grăsimi și baie de anghinare, Avocado spanac și Anghinare Dip, și Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 175 de grade F.
Înjumătățiți toate, cu excepția a 2 inimi de anghinare și grătiți restul la foc mediu-mare pe un grătar uns (o tigaie pentru grătar poate fi înlocuită) până când este ușor carbonizată și încălzită. Păstrați cald la cuptor în timp ce pregătiți scufundarea cu spanac și anghinare.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Călește ceapa până când este fragedă și translucidă, aproximativ 3 minute.
Adăugați spanacul și gătiți până se ofilesc și toată umezeala din tigaie s-a evaporat, aproximativ 3 minute. Se toacă inimile întregi de anghinare rezervate și se adaugă, împreună cu iaurtul grecesc, mozzarella și parmezanul. Gatiti pana se topeste branza.
Adăugați busuiocul și nucșoara, condimentați cu sare și piper și serviți deasupra inimilor de anghinare la grătar.