Migdale dulci și picante
Migdalele dulci și picante ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 237 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la Allrecipes necesită piper cayenne, miere, zahăr și ulei de măsline. Această rețetă este plăcută de 148 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 66%. Rețete similare sunt Migdale dulci și picante, Migdale Prăjite Picante-Dulci, și Migdale Dulci Și Picante Confiate.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Întindeți migdalele pe o foaie de copt și prăjiți până când nucile încep să devină maronii aurii și devin parfumate, aproximativ 10 minute. Urmăriți cu atenție nucile în timp ce se coc: ard repede.
Se amestecă împreună zahărul, sarea și piperul de cayenne într-un bol de amestecare; pus deoparte.
Amestecați apa, mierea și uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Odată ce amestecul începe să baloneze, amestecați migdalele prăjite până se umezesc uniform.
Se toarnă migdalele în amestecul de zahăr și condimente și se aruncă până se acoperă uniform.
Se întinde pe foi de copt într-un singur strat și se răcește la temperatura camerei.