Miere Pâine De Grâu I
Pâine de grâu de miere I este o vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 300 calorii. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 334 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de apă, unt, drojdie de creștere rapidă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Miere Pâine Integrală De Grâu: Grâu Crăpat, Miere De Ovăz Pâine Integrală De Grâu, și Pâine De Grâu Cu Miere.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia și zahărul în 1/2 cană de apă caldă.
Combinați laptele, 1/4 cană de apă, scurtarea, mierea, sarea și făina de grâu în robotul de bucătărie sau bol.
Se amestecă amestecul de drojdie și se lasă să se odihnească 15 minute.
Adăugați făină de pâine și procesați până când aluatul formează o bilă. Frământați aluatul procesând încă 80 de secunde în robotul de bucătărie sau amestecați și frământați manual 10 minute.
Așezați aluatul într-un bol cu unt și întoarceți-l pentru a acoperi. Acoperiți vasul cu folie de plastic.
Lăsați aluatul să crească timp de 45 de minute, sau până aproape că s-a dublat.
Puneți în jos și împărțiți aluatul în jumătate.
Trageți fiecare jumătate și scoateți bulele. Forma în pâini, și locul în unt 9x5 inch pâine Tigăi. Ungeți blaturile aluatului și acoperiți ușor cu folie de plastic.
Lăsați să crească într-o zonă caldă până se dublează; a doua creștere ar trebui să dureze aproximativ 30 de minute.
Așezați o tigaie mică cu apă pe raftul inferior al cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Coaceți timp de 25 până la 35 de minute sau până când blaturile sunt maro auriu închis. Unt cruste în timp ce cald. Feliați când este rece.