Miere Dijon Muștar Carne De Porc

Miere Dijon muștar cotlet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 6 și costă $ 3.0 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 385 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți frunze de tarhon proaspăt, sare și piper proaspăt crăpat, muștar dijon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Miere muștar aragaz lent cotlet de porc și orez, Carne de porc prăjită cu ierburi și usturoi cu sos de muștar de miere, și Cotlet De Miel, Muștar Dijon Și Sos De Piper Și Gratin Kumara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Condimentează coapsa de porc cu sare și piper.
Într-un castron mic, amestecați oțetul, muștarul și ierburile împreună. Rezervați sosul de muștar pentru carne de porc.
Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare, încălziți uleiul vegetal. Căutați carne de porc pe toate părțile.
Ungeți cu sos de muștar și prăjiți în cuptorul preîncălzit până când temperatura internă atinge 145 de grade F pe un termometru citit instantaneu, aproximativ 20 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 15 minute înainte de feliere și servire.