Miere-Balsamic Glazurate Sfeclă Prăjită & Morcovi

Miere-Balsamic Glazurate Sfeclă Prăjită & Morcovi
Miere-Balsamic glazurate prăjită sfecla & morcovi ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 213 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, sfeclă, sirop de arțar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Miere-balsamic glazurate sfeclă prăjită & morcovi, Miere Ghimbir Balsamic Sfeclă Glazurată, și Sfeclă prăjită cu nuci pecan glazurate cu miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înfășurați sfecla în folie și prăjiți-le la cuptor la 350 F pentru 1 1/2 ore. Puneți-le deoparte până se răcesc suficient pentru a le manipula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Între timp, curățați și tocați morcovii și aruncați cu un strop de ulei într-o tigaie de copt de 15x10 inci. Prăjiți aproximativ 30 de minute, întorcându-vă o dată sau de două ori, până când se înmoaie și morcovii încep să devină aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Combinați oțetul balsamic și mierea într-o tigaie mare, adăugați morcovii în tigaie împreună cu orice ulei care s-a acumulat în fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
MorcovMorcov
MiereMiere
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Când sfecla este suficient de rece pentru a fi manipulată, curățați-le cu degetele. Feliați sfecla în pene și puneți-o în tigaie cu morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Încălziți legumele la foc mediu-mare și gătiți până când glazura bulează și se îngroașă, acoperind morcovii și sfecla cu o glazură lipicioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
SfeclăSfeclă
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
6
Se servește imediat sau se răcește și se servește peste o salată.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista