Miere-Balsamic Glazurate Sfeclă Prăjită & Morcovi
Miere-Balsamic glazurate prăjită sfecla & morcovi ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 213 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, sfeclă, sirop de arțar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Miere-balsamic glazurate sfeclă prăjită & morcovi, Miere Ghimbir Balsamic Sfeclă Glazurată, și Sfeclă prăjită cu nuci pecan glazurate cu miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înfășurați sfecla în folie și prăjiți-le la cuptor la 350 F pentru 1 1/2 ore. Puneți-le deoparte până se răcesc suficient pentru a le manipula.
Între timp, curățați și tocați morcovii și aruncați cu un strop de ulei într-o tigaie de copt de 15x10 inci. Prăjiți aproximativ 30 de minute, întorcându-vă o dată sau de două ori, până când se înmoaie și morcovii încep să devină aurii.
Combinați oțetul balsamic și mierea într-o tigaie mare, adăugați morcovii în tigaie împreună cu orice ulei care s-a acumulat în fundul tigaiei.
Când sfecla este suficient de rece pentru a fi manipulată, curățați-le cu degetele. Feliați sfecla în pene și puneți-o în tigaie cu morcovi.
Încălziți legumele la foc mediu-mare și gătiți până când glazura bulează și se îngroașă, acoperind morcovii și sfecla cu o glazură lipicioasă.
Se servește imediat sau se răcește și se servește peste o salată.