Miel Prăjit Umplut Cu Pătrunjel

Miel Prăjit Umplut Cu Pătrunjel
Mielul prăjit umplut cu pătrunjel este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 8 porții. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 164 calorii, 18g de proteine, și 7g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Paște. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pastă de hamsii, piper, pulpă de miel dezosată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 82%. Încercați Usturoi ușor friptură de miel cu rozmarin și pătrunjel, Pui Prăjit Umplut Cu Porumb Și Pătrunjel, și Miel fript umplut cu Chard pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați primele 5 ingrediente; adăugați 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Desfaceți friptura; tăiați grăsimea.
4
Răspândiți amestecul de pătrunjel în pliuri de friptură. Reroll roast; fixați la intervale de 1 inch cu sfoară grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
5
Se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Așezați friptura pe o tigaie pentru pui; introduceți termometrul pentru carne în cea mai groasă porție de friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
7
Coaceți la 400 timp de 55 de minute sau până când termometrul înregistrează 145 (mediu-rar) până la 160 (mediu).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Lăsați friptura să stea cu 10 minute înainte de feliere.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiPaști
Revista