Miel cu măsline: Agnello alle Olive

Miel cu măsline: Agnello alle Olive
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără lactate în cutia de rețete, Miel cu măsline: Agnello alle Olive ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 3,72 USD per porție , această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 606 calorii , 48 g de proteine și 40 g de grăsimi . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, aripioare de pui, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 69% . Acest scor este solid. Rețete similare suntPaste cu sos de măsline negre: Stringozzi Alle Olive , Coșuri de miel cu anghinare și măsline: Stinci di Agnelli con Carciofi e Olive , și Coaste de miel la grătar (agnello A Scottadito) .

Instrucțiuni

1
Pudrați carnea cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Încinge uleiul de măsline la foc mare într-un cuptor olandez și adaugă carnea pentru a se prăji pe toate părțile. Se condimentează carnea cu sare și piper, se umezește cu zeama de lămâie și 1/2 cană de bulion. Acoperiți și fierbeți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Adăugați măslinele fără sâmburi, jumătate din oregano, fulgii de chile și bulionul rămas. Acoperiți și fierbeți încă o oră și jumătate, până când carnea devine fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Se servesc feliate cu sucul de tigaie stropit peste si maslinele ramase in lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Presărați oregano rămas peste fiecare felie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
6
Într-o cratiță mare, cu fundul greu, încălziți uleiul la foc mare până se afumă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
7
Adăugați toate părțile de pui și rumeniți peste tot, amestecând pentru a nu se arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
8
Scoateți puiul și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
9
Adăugați morcovii, ceapa și țelina în oală și gătiți până când se înmoaie și se rumenesc. Întoarceți puiul în oală și adăugați 3 litri de apă, pasta de roșii, boabe de piper și pătrunjel. Amestecați cu o lingură de lemn pentru a îndepărta bucățile rumenite de pui și legume de pe fundul tigaii. Aduceți aproape la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți la foc mic până când scade la jumătate, aproximativ 2 ore, degresând ocazional excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Se ia de pe foc, se strecoară și se apasă solidele cu fundul unui oală pentru a extrage toate lichidele. Se amestecă bulionul pentru a facilita răcirea și se pune deoparte. Dați stocul la frigider în recipiente mici până la o săptămână sau congelați până la o lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista