Midii pâine prăjită: Cozze Al Forno
Midii pâine prăjită: Cozze Al Forno este un pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 252 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $ 2.54 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, oregano, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cozze al Pomodoro (midii umplute), Midii Refrigerate - - - Cozze Fredde, și Cozze al gratin (midii Gratin) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Pregătiți midii curățați pentru gătit clătind sub apă curgătoare. Aruncați orice care sunt căscate, păstrând doar cele care sunt bine închise; aruncați, de asemenea, orice sunt foarte grele.
Așezați midiile într-o tigaie cu 2 până la 3 linguri de vin alb uscat sau apă la foc mediu-mare și gătiți, amestecând frecvent, doar până când midiile încep să se deschidă. (Midii vor continua să gătească mai târziu.) Cu o lingură pliată, scoateți midiile într-un castron în timp ce se deschid.
Când toate midiile sunt îndepărtate, strecurați lichidul din oală printr-o sită fină sau mai multe straturi de pânză de brânză. Rezervați lichidul. (Ar trebui să aveți 1/4 cană de lichid - dacă nu, compensați diferența cu puțin vin alb uscat sau apă.)
Scoateți midii din cochilii lor, rezervând o jumătate de coajă pentru fiecare midie. Puneți jumătățile de coajă pe o foaie de copt și așezați o midie în fiecare coajă.
Într-un castron mic, combinați usturoiul, pătrunjelul, oregano, brânza rasă și pesmetul, apoi presărați amestecul peste midii într-un strat subțire.
Stropiți uleiul de măsline și lichidul de midie strecurat rezervat peste firimiturile de pâine.
Coaceți midiile timp de aproximativ 10 minute sau până când blaturile sunt maro și crocante.
Serviți conductele fierbinți sau la temperatura camerei. Nu reîncălziți.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustacee în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. MacMurray Ranch Russian River Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![MacMurray Ranch Râul Rusesc Chardonnay]()
MacMurray Ranch Râul Rusesc Chardonnay
Valea râului rus Chardonnay este o expresie bogată a acestei denumiri celebre, oferind arome elegante de citrice strălucitoare, bezea de lămâie și piersică subliniate de indicii de caise proaspete. Pe gust, notele subtile de vanilie prăjită și un indiciu de condiment maro din îmbătrânirea stejarului sunt încadrate de o senzație de gură de lux. Notele de macadamie, minerale și miere rămân pe un finisaj satisfăcător lustruit cu aciditate ridicată.