Midii cu cartofi prăjiți la cuptor
Mussels cu cartofi prajiti cuptor ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 509 calorii, 19g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de piper, unt, roșii Rome și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rețetă De Cartofi Prăjiți Cu Pesto Și Usturoi, Midii și cartofi prăjiți cu maioneză de muștar, și Midii Aburite La Cuptor.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Tăiați cartofii în fâșii de mărime Franceză.
Așezați pe o foaie de copt.
Stropiți cu uleiul, condimentați cu 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper și aruncați.
Răspândiți într-un singur strat. Prăjiți până devin aurii și crocante, 45 până la 50 de minute. Între timp, topiți untul într-o oală mare la foc mediu.
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați prazul și gătiți până se înmoaie, 4 până la 5 minute.
Adăugați vinul, roșiile și restul de sare și piper. Aduceți la fierbere. Gatiti 2 minute.
Adăugați midii, acoperiți și gătiți până se deschid, aproximativ 3 minute. Aruncați orice midii care rămân închise. Împărțiți midiile și lichidul de gătit între boluri individuale.
Se servește cu cartofii prăjiți și un castron suplimentar pentru cojile aruncate.Bacsis: refrigerați midiile imediat ce ajungeți acasă de la magazin. Dacă nu le puteți găti în acea noapte, scoateți ambalajul, transferați-le într-un castron, acoperiți-le cu o cârpă umedă și păstrați-le la frigider pentru cel mult 24 de ore.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.