Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Mexi-orezul de pui ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 229 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, bulion de pui, orez îmbogățit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Brânză Uimitoare Mexi-Orez, Carne de vită și orez Mexi de la Kittencal, și Tocană De Pui Mexi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, se sotează orezul în unt la foc mediu 2 sau 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați bulion și aduceți la fierbere. Acoperiți și reduceți căldura la foc mic. Gatiti orezul 18-20 de minute. Pufați cu o furculiță și adăugați cilantro, pimiento și scallions. Se amestecă pentru a combina ingredientele și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kg Tortillas De Maíz
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper