Mestec de ciocolată fără coacere
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 20 de minute de petrecut în bucătărie, ciocolata de mestecat fără coacere ar putea fi o rețetă super fără gluten de încercat. Această rețetă servește 60 și costă 11 cenți per porție. Acest aperitiv are 89 de calorii , 1 g de proteine și 4 g de grăsime per porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și cumpărați fulgi de ovăz cu gătit rapid, zahăr granulat jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a-l prepara astăzi. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 0% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au apreciat și Chews cu zahăr brun , Tort fără coacere cu nucă de cocos prăjită și prăjituri cu ciocolată și macaroane și Desert fără coacere cu unt de arahide și ciocolată .
Instrucțiuni
Tapetați două foi de copt foarte mari cu hârtie cerată; puse deoparte. Într-o cratiță mare, aduceți zahărul, untul, jumătate și jumătate și siropul de porumb la fiert, amestecând pentru a dizolva zahărul timp de 3 până la 4 minute.
Se ia de pe foc. Se amestecă Ghirardelli® 60% Cacao Bitterweet Chocolate Chips-uri de copt, vanilie și, dacă se dorește, extract de migdale. Se amestecă până când ciocolata se topește și amestecul este omogen. Se amestecă ovăz, nucă de cocos și migdale.
Puneți amestecul cu lingurițe rotunjite pe foile de copt pregătite.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de aproximativ 1 oră sau până când se fixează.
Savurați imediat, dați la frigider într-un recipient etanș timp de până la 1 săptămână sau congelați până la 3 luni.