Mere Cr Ampermalme Caramel
Apple a CR caramel ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 6 și costă 80 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 493 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de mere, gălbenușuri de ou, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Caramel Mere Creme Brulee, Hibrid Caramel Creme Brulee Mere, și Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.coaja și miezul mărului.
Tăiați în felii subțiri; tăiați fiecare felie în jumătate transversal. Aranjați în funduri de 6 (6 oz) cupe de cremă fără grăsime.
Într-o cratiță grea de 2 litri, amestecați 3/4 cană de zahăr și apa. Cu pensula de patiserie înmuiată în apă, spălați orice zahăr în interiorul tigaiei. Fără a amesteca, gătiți la foc mediu-mare 5 până la 6 minute sau până când amestecul începe să devină de culoare chihlimbar. Rotiți ușor tigaia pe măsură ce amestecul se întunecă până la maro auriu (urmăriți cu atenție, deoarece amestecul poate arde în câteva secunde). Scoateți imediat de pe foc. Se toarnă cu grijă peste mere în cupe de cremă.
Așezați cupe de cremă în tigaie de 13x9 inci.
Într-un castron mediu, bateți ouăle, gălbenușurile de ou, 1/2 cană de zahăr și vanilia cu mixerul electric la viteză medie până când sunt bine combinate. Bateți treptat în frișcă până se omogenizează. Se toarnă cu grijă peste amestecul de caramel în cupe.
Puneți tigaia cu Căni în cuptor; se toarnă apă fierbinte în tigaie până la jumătatea părților laterale ale cupelor cu cremă.
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat (merele pot pluti în partea de sus).
Scoateți cupele din apă; așezați pe grătar. Se răcește 30 de minute. Se dă la frigider până se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Pentru a desface, rulați cuțitul subțire în jurul marginii interioare a fiecărei cupe.
Așezați fundul cupei în apă fierbinte timp de 30 până la 60 de secunde pentru a slăbi caramelul. Desfaceți pe farfurii individuale de desert. A se păstra la frigider.