Mere coapte și slănină
Merele coapte și slănina necesită în jur 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.82 pe portie. O porție conține 497 calorii, 9g de proteine, și 41G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de slănină de mere, rucola pentru bebeluși, mere gustoase aurii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Midii, slănină și mere coapte în pergament, Pui la cuptor și mere Lady învelite în slănină, și Aperitiv de brânză brie La Cuptor cu mere și slănină.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Aranjați slănina pe o tavă de foi, presărați cu o parte din cimbru și coaceți până când sunt crocante, aproximativ 12 până la 15 minute.
Feliați merele pe orizontală pentru a crea 5 până la 6 secțiuni transversale ale mărului. Pe o tavă separată, căptușită cu o hârtie de silpat sau pergament, așezați merele într-un singur strat și stropiți cu puțin ulei de măsline.
Presărați puțin zahăr și cimbru pe fiecare felie, apoi coaceți la cuptor până când merele încep să se deshidrateze și zahărul s-a topit și caramelizat, aproximativ 8 până la 10 minute
Pentru a servi, așezați feliile de mere și slănină, alternând, într-o linie lungă suprapusă pe un platou de servire. Sau, rupeți bucățile de slănină în jumătate și reasamblați feliile de mere la loc, așezând bucăți de slănină crocante între fiecare felie.
Garnisiți cu rucola și serviți.