Mentă Ciocolată Chip Whoopie Pies
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcintele cu ciocolată cu mentă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 895 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,02 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 95 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați lapte, chipsuri de ciocolată, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mentă Ciocolată Chip Whoopie Pies, Mentă-Ciocolată Chip Cookie Whoopie Pies, și Chocolate Mint Whoopie Pies.
Instrucțiuni
Poziționați două rafturi în poziția de mijloc a cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 km F. Ungeți ușor (sau tapetați cu pergament) două foi de copt.
Într-un castron mare de amestecare, cremă împreună untul, sarea, extractul de mentă, praful de copt și zahărul cu o lingură de lemn sau un mixer electric până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați ouăle pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați făina alternativ cu laptele, începând și terminând cu făina.
Adăugați colorantul alimentar verde și amestecați până se încorporează. Faceți acest lucru ușor; nu este nevoie să bateți aluatul. Se amestecă chipsurile de ciocolată la sfârșit.
Folosind o lingură de înghețată, aruncați aluatul pe foile de copt pregătite. Lăsați 2 până la 2 1/2 inci între fiecare cookie. Dacă utilizați o lingură mare (4 uncii), veți obține aproximativ 24 de fursecuri jumbo (pentru 12 sandvișuri) din aluat; dacă utilizați o lingură mică (2 uncii), veți obține aproximativ 48 (pentru 24 de sandvișuri).
Coaceți prăjiturile până când abia sunt așezate deasupra, aproximativ 11 minute. Răciți-le pe tigaie timp de 5 minute, apoi transferați-le într-un suport pentru a se răci complet.
Așezați chipsurile de ciocolată, siropul de porumb, untul și smântâna grea într-un castron mare pentru microunde.
Se încălzește în cuptorul cu microunde, oprindu-se să se amestece la fiecare 30 de secunde, până când amestecul este complet neted, 2 până la 3 minute în total.
Adăugați menta și amestecați încă o dată. Se răcește la frigider, amestecând ocazional, până când umplutura este rece la temperatura camerei.
Scoateți din frigider și bateți la viteză mare cu un mixer electric până se luminează la culoare și se îngroașă ușor. Dacă umplutura nu se luminează și nu se îngroașă după câteva minute de bătaie, răciți încă 15 minute, apoi bateți din nou.
Întindeți o cantitate generoasă de umplutură pe una dintre părțile plate ale fursecurilor; sandwich încă o jumătate deasupra pentru a vă forma plăcinta. Repetați cu plăcintele rămase.
Se servește, se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 5 zile.