Melasă-Piper Carne De Porc
Melasă-piper carne de porc este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 2,69 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 350 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de friptură de porc, ulei vegetal, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, care este minunat. Rețete similare sunt Melasă și carne de porc Cayenne, Loin de porc prăjit lent cu melasă și glazură balsamică, și Loin de porc prăjit lent cu melasă și glazură balsamică.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.frecați friptura peste tot cu piper; condimentează cu sare.
Ulei cald într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Așezați friptura în tigaie și gătiți, rotind la fiecare 2 până la 3 minute, până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 10 minute în total.
Scoateți tigaia de pe foc, turnați melasa peste friptură și întoarceți friptura pentru a acoperi melasa.
Puneți tigaia în cuptor și gătiți până când centrul de friptură înregistrează 60° pe un termometru instant, 40 până la 50 de minute, ungând cu sucuri de tigaie o dată sau de două ori în timpul prăjirii.
Transferați friptura pe o tăietură (de preferință una cu buză pentru a capta orice suc), cort cu folie și lăsați să se odihnească timp de 15 minute. Puneți deoparte tigaia cu sucuri.
Îndepărtați sfoara și feliați friptura.
Adăugați sucuri acumulate pe placa de tăiere la sucurile de tigaie și serviți cu friptură.