Medalioane de filet de porc cu ghimbir Chinezesc și sos de lămâie
Medalioane reteta muschiulet de porc cu ghimbir chinezesc si sos de lamaie ar putea satisface pofta chineză în aproximativ 45 minute. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.38 pe portie. O porție conține 159 calorii, 24g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați apă, sherry, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Medalioane de filet de porc într-un sos de Caper de lămâie, Medalioane de muschi de porc cu sos de capsuni, și Medalioane de muschiulet de porc prăjit cu sos de afine uscat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 3 ingrediente și frecați uniform peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați carnea de porc în tigaie și gătiți 1 1/2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Scoateți carnea de porc din tigaie și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Reduceți căldura la mediu.
6
Adăugați 2 linguri de ceapă, ghimbir și usturoi la tigaie; gatiti 2 minute sau pana cand este parfumat, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Combinați sherry și următoarele 5 ingrediente (prin sos de soia) într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Adăugați amestecul de sherry în tigaie; aduceți la fierbere, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Adăugați carnea de porc în tigaie; gătiți 3 minute sau până când se termină carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Scoateți carnea de porc din tigaie folosind o lingură pliată, rezervând lichid în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Roșii Feliate, Opțional
11
Combinați apa și amidonul de porumb într-un castron mic, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Adăugați amestecul de amidon de porumb în tigaie și aduceți la fierbere. Gatiti 30 de secunde sau pana se ingroasa usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
13
Serviți peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.