Mazurkas Uscate-Afine
Mazurkas uscate-afine ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 36. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 90 de calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de afine, suc de portocale, ovăz cu gătit rapid și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Mazurkas (Polonia), Mazurca de zmeură a bucătarului Mediu, și Biscuiți Uscați Cu Afine.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță. Aduceți la foc mic; gatiti la foc mediu 13 minute sau pana cand lichidul este absorbit si amestecul este gros. Lingurați amestecul de afine într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Pune deoparte.
Combinați făina, ovăzul și 1/2 cană de zahăr brun; tăiați margarina cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu o masă grosieră. Rezervați 1 cană amestec de făină; pus deoparte. Apăsați amestecul de făină rămas într-o tigaie de copt de 13 x 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Întindeți amestecul de afine uniform peste amestecul de făină.
Presărați 1 cană de amestec de făină rezervat peste amestecul de afine.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până se rumenesc. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă.