Mazăre și Pancetta
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și primare în repertoriul dvs., mazărea și panceta ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 2,05 USD per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 252 de calorii , 9 g de proteine și 18 g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca garnitură. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Mergeți la magazin și luați sare cușer, mazăre, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de lingură de 47% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mazăre cu Pancetta, Mentă și Cremă Fraiche , Îmi plac mazărea cu Pancetta și Risotto de dovlecei cu Pancettan și ulei de salvie .
Instrucțiuni
Gătiți pancetta într-o tigaie mare la foc mediu-mic până devine crocantă, aproximativ 5 minute.
Adaugati salota si usturoiul, gatiti 1 minut si apoi adaugati sucul de portocale.
Creșteți focul la mediu, adăugați mazărea și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Se ia cratita de pe foc si se adauga coaja de portocala, patrunjelul si untul. Gustați pentru condimente și adăugați sare dacă este necesar, deși nu ar trebui să aveți nevoie de mult, dacă este cazul, pentru că pancetta adaugă o salinitate naturală preparatului.