Nevoie de o băutură fără gluten și vegană? Margarita de mure ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 236 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de zahăr granulat, var, grand marnier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 15%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Margarita De Mure, Margarita De Mure, și Margarita De Mure.
Instrucțiuni
1
Combinați 1 1/2 linguri zahăr granulat și sare kosher într-un vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Sare Kosher
2
Tăiați varul în 9 pene; frecați jantele de 8 pahare cu 1 pană de var. Scufundați jantele de pahare în amestec de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Var
Var
Sare
Crackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Condimente Uscate Freca
3
Combinați apa și 1/2 cană de zahăr într-o cană de măsurare din sticlă sigură pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde la mare 2 1/2 minute, amestecând pentru a dizolva zahărul; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuptor Cu Microunde
4
Combinați siropul, tequila, Grand Marnier, sucul proaspăt de lămâie și murele într-un blender; procesați până se omogenizează. Se strecoară amestecul printr-o sită căptușită cu pânză de brânză peste un ulcior; aruncați solidele.