Marblehead moale omletă, porumb și brânză Cheddar

Marblehead moale omletă ou, porumb și brânză Cheddar ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 214 calorii, 12g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați brânză Cheddar mărunțită cu pene, unt clarificat, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Ou moale amestecat și Chorizo în coji de Taco crocante cu brânză, Sandvișuri cu ouă amestecate cu spanac și brânză Cheddar, și Covrigi moi de casă cu sos de brânză Cheddar de bivoliță.
Instrucțiuni
Încălziți untul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Bateți ouăle, brânza și smântâna împreună într-un castron.
Se toarnă în tigaie și se fierbe ouăle ca pentru ouăle amestecate.
Când ouăle sunt aproape gata, adăugați porumbul și continuați să gătiți până când ouăle sunt gata și porumbul este încălzit.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Din Mănâncă-mă de Kenny Shopshin Copyright (c) 2008 de Kenny Shopshin publicat de Knopf.Kenny Shopsin este un bucătar autodidact care și-a dezvoltat propriul stil inimitabil: colorează în afara liniilor și apoi folosește creioanele în clătitele sale. Locuiește în Greenwich Village.Carolynn Carre este un jurnalist Câștigător al premiului James Beard și coautor al 100 Ways to Be Pasta, Once Upon a Tart și A Twist of the Wrist. Locuiește în Los Angeles și New York.