Mango-Nucă De Cocos Fructe Pops
Fructele de Mango-nucă de cocos necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 46 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 98 calorii. Dacă aveți la îndemână lapte de cocos, zahăr, bucăți de mango și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 26%. Încercați Vegan Mango semințe de chia Mango nucă de cocos gheață Pops, Cremă De Gheață De Nucă De Cocos Mango, și Pop-Uri De Budincă De Orez Cu Nucă De Cocos Și Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender, rotiți 1 1/4 căni bucăți de mango (aproximativ 1 in., de la 1 lb. fructe), 3/4 cană de lapte de cocos conservat, 1 până la 2 linguri de zahăr (după gust) și 1 lingură de suc de lămâie până la omogenizare.
Se toarnă amestecul de fructe în 6 până la 8 forme de suc (Vezi notele). Atașați capacele ferm și introduceți bețe, lăsând 1 1/2 până la 2 inci din fiecare ieșind. Puneți matrițele în congelator, asigurându-vă că sunt nivelate și verticale și înghețați până la fermitate, cel puțin 3 ore sau până la 2 săptămâni.
Pentru a se desface, treceți apă caldă peste matrițe până la margine, doar până când PoP-urile sunt eliberate din părți, 5 până la 15 secunde.
Scoateți capacele și scoateți PoP-urile.
Pop-uri stratificate: pentru a crea POP-uri în două tonuri, faceți două rețete diferite și folosiți de două ori mai multe forme.
Se toarnă un amestec în toate formele și se congelează până se întărește la atingere deasupra, aproximativ 45 de minute, apoi se toarnă al doilea amestec peste primul și se îngheață complet.