Mang Tomas (Sos De Ficat De Porc Filipinez)

Mang Tomas (Sos De Ficat De Porc Filipinez)
Mang Tomas (sos de ficat de porc Filipinez) este un fără lactate sos. Această rețetă face 6 porții cu 133 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână usturoi, oțet, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Adobo de porc cu sos de ficat, Cum se gătește: adobo de porc cu sos de ficat, și Carne De Porc Patatim (Filipineză - Chineză Picior De Porc Fiert / Knuckles).

Instrucțiuni

1
Așezați ficatul în vasul de lucru al unui robot de bucătărie. Se pulsează până se toacă într-o pastă fină, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați usturoi și gătiți până la parfum, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
5
Se adaugă pasta de ficat și se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
6
Se adaugă oțet și zahăr și se amestecă până se dizolvă zahărul. Se amestecă în apă și se aduce la fierbere. Se amestecă firimiturile de pâine, se reduce focul la foc mic și se gătește până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
7
Sos de piure cu blender de imersie sau transferați într-un blender obișnuit și amestecați până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Se lasă să se răcească și se servește sau se păstrează într-un recipient etanș la frigider până la o săptămână.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista