Mandarin Orange inghetata cu susan fragil

Mandarin Orange inghetata cu susan fragil
Mandarin Orange inghetata cu susan fragil ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 95g de grăsime, și un total de 1211 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.77 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Vara. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, coajă de portocală, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Plăcintă Cu Cremă De Portocale Mandarine, Spumante Mandarin Orange Cream Pie, și Mandarin Orange Cream Pops pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți smântâna, sucul și un vârf de sare la foc mic într-o cratiță medie grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
SucSuc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți gălbenușurile, zahărul și mierea, apoi adăugați jumătate din amestecul de smântână într-un flux lent, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
MiereMiere
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se toarnă înapoi în cratiță și se gătește la foc mediu, amestecând continuu cu o lingură de lemn, până când crema se îngroașă ușor și înregistrează 170 până la 175 de grade F pe un termometru cu citire instantanee (nu lăsați să fiarbă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron și se amestecă coaja. Se răcește crema, amestecând ocazional, până la rece, cel puțin 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
1
Așezați o foaie mare de folie (partea strălucitoare în sus) pe o suprafață de lucru rezistentă la căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Prăjiți semințele de susan alb și negru într-o tigaie mare și grea la foc mediu, amestecând până când semințele albe sunt aurii, aproximativ 8 minute, apoi transferați pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan NegruSemințe De Susan Negru
SemințeSemințe
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Încălziți zahărul și mierea cu un vârf de sare într-o tigaie cu sos greu de 2 litri la foc mediu, amestecând des, până devin aurii, aproximativ 5 minute. Se amestecă semințele de susan și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
MiereMiere
SosSos
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se toarnă amestecul pe folie, netezind blatul și răspândindu-se într-o rundă de 10 până la 11 inci cu o spatulă metalică offset (amestecul va fi foarte fierbinte), apoi se răcește la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Răsturnați casant pe o placă de tăiere și îndepărtați folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Tăiați fragil în bucăți mici.
7
Transferați în recipient etanș.
1
Congelați crema într-un aparat de înghețată în 2 loturi separate. Îndoiți 3/4 cană de susan fragil în fiecare lot după congelare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
CremăCremă
Semințe De SusanSemințe De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
2
Transferați într-un recipient etanș și puneți-l congelator pentru a se întări, aproximativ 4 ore.
3
Serviți cu restul fragil, dacă doriți.
1
* Custard poate fi răcit până la 24 de ore. * Inghetata pastreaza 1 saptamana.* Susan fragil păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
CremăCremă
Semințe De SusanSemințe De Susan
DificultateExpert
Gata În11 hrs
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista