Mamaliga Cremoasa La Gratar
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Polenta cremoasă de porumb la grătar ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 382 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,04 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de piper, unt, cheddar ascuțit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 20%. Încercați Mamaliga Cremoasa De Porumb, Mamaliga Cremoasa De Porumb, și Pui cu porumb proaspăt, roșii și mămăligă cremoasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Ungeți porumbul cu ulei. Grătați porumbul până se carbonizează în pete și fraged, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Se scoate de pe grătar și se lasă deoparte să se răcească.
Puneți o cratiță cu 5 căni de apă și 1 lingură de sare la foc mediu, aduceți apa la fiert și amestecați încet polenta. Reduceți căldura și continuați să amestecați aproximativ 5 minute până când este îngroșat și cremos.
Adăugați untul și amestecați în amestec.
Se amestecă brânza. Păstrați cald.
Tăiați porumbul de pe știulet și amestecați-l în polenta gătită. Condimentează cu sare și piper, după gust și servește cald.