Malaga Almond Gazpacho

Malagan Almond Gazpacho ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 422 calorii, 13g de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați bagheta, migdalele albite, cățelul de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi bagheta, puteți urma acest fel principal cu Baguette și budincă de unt ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Malaga Gazpacho, Gazpacho Cu Migdale Albe, și Supă De Gazpacho Alb De Mango Și Migdale Cu Salată De Creveți Condimentată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați pâinea în 1/2 cană de apă 1 minut, apoi stoarceți uscat, aruncând apa înmuiată.
Puneți usturoiul într-o pastă cu sare folosind un mortar și pistil (sau tocați și amestecați cu un cuțit mare). Amestecați pasta de usturoi și migdalele într-un robot de bucătărie până când nucile sunt cât mai netede posibil.
Adăugați pâine și 1 lingură de oțet și, cu motorul pornit, adăugați ulei într-un flux lent, apoi adăugați apă cu gheață și amestecați bine. Forțați pur și simplu printr-o sită fină într-un castron, apăsând ferm pe solide. Aruncați solidele.
Transferați supa într-un recipient de sticlă și răciți, acoperit, până la rece, aproximativ 3 ore. Condimentează cu sare și oțet înainte de servire.
* Gazpacho poate fi răcit până la 2 zile.