Maioneză De Busuioc Cu Usturoi De Casă

Maioneză De Busuioc Cu Usturoi De Casă
Maioneza de busuioc de usturoi de casă necesită în jur 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 54 de cenți pe porție. Această garnitură are 71 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. 51 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Un amestec de sare, piper cayenne, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Maioneză De Usturoi De Casă, Usturoi Aioli – Maioneză De Usturoi De Casă, și Cartofi prăjiți cu sare de busuioc și maioneză de usturoi.

Instrucțiuni

1
Aduceți o cratiță cu apă la fiert. Pregătiți un castron cu apă cu gheață și puneți-l în apropiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Așezați frunzele de busuioc în apă clocotită și blanch până când frunzele sunt verde strălucitor și ușor moi, aproximativ 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
ApăApă
3
Îndepărtați frunzele de busuioc cu o strecurătoare cu plasă fină și puneți-le în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
4
Scurgeți busuiocul, înfășurați într-un prosop de hârtie și strângeți ușor pentru a îndepărta excesul de umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Așezați gălbenușurile de ou într-un recipient cu o bază puțin mai mare decât baza unui blender, cum ar fi o ceașcă de măsurare sau un pahar mare de bere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
BazaBaza
BereBere
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați usturoi, suc de lămâie, sare, piper cayenne, piper negru, frunze de busuioc și muștar Dijon în gălbenușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Muștar DijonMuștar Dijon
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
Piper NegruPiper Negru
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UsturoiUsturoi
SareSare
7
Se toarnă ulei vegetal deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
8
Împingeți blenderul până la fundul recipientului. Blender cu impulsuri de 6 sau 8 ori, aproximativ 1 secundă pe timp, până când amestecul începe să se emulsioneze pe fund. Odată ce maioneza începe să se formeze, ridicați ușor blenderul în recipient și continuați să amestecați până când tot uleiul a trecut prin blender, maioneza este groasă, iar busuiocul este tocat mărunt, încă 10 până la 20 de secunde. Gustați și reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
CondimenteCondimente
BusuiocBusuioc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Transferați într-un castron. Maioneza se va păstra, la frigider, timp de 2 până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista