Mahimahi la grătar cu vinetă de roșii
Mahimahi la grătar cu vinetă de roșii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 6 și costă 4,27 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 146 calorii. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și pescatarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați roșii, zahăr, capere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 74%. Rețete similare includ Mahimahi cu ceapă carbonizată, roșii și vinetă Tapenade, Mahimahi cu slănină-unt de roșii, și Ulei de măsline-mahimahi fiert cu sos de roșii mediteranean.
Instrucțiuni
Aranjați feliile de roșii pe o foaie mare de copt. Se acoperă feliile cu spray de gătit și se fierb 3 inci de la căldură 6 până la 8 minute sau până se rumenesc.
Poziționați lama cuțitului în vasul procesorului alimentar; adăugați roșii, oțet și următoarele 3 ingrediente. Procesați până la neted, oprindu-vă o dată pentru a răzui părțile laterale.
Adăugați capere și puneți deoparte.
Înveliți grătarul cu spray de gătit.
Așezați pe grătar peste cărbuni fierbinți (350 până la 400).
Așezați fileurile pe raft; grătar, acoperit, 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Transferați fileurile într-un platou de servire; acoperiți uniform cu vinetă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.