Mahimahi la grătar cu vinetă de roșii

Mahimahi la grătar cu vinetă de roșii
Mahimahi la grătar cu vinetă de roșii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 6 și costă 4,27 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 146 calorii. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și pescatarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați roșii, zahăr, capere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 74%. Rețete similare includ Mahimahi cu ceapă carbonizată, roșii și vinetă Tapenade, Mahimahi cu slănină-unt de roșii, și Ulei de măsline-mahimahi fiert cu sos de roșii mediteranean.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Aranjați feliile de roșii pe o foaie mare de copt. Se acoperă feliile cu spray de gătit și se fierb 3 inci de la căldură 6 până la 8 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Poziționați lama cuțitului în vasul procesorului alimentar; adăugați roșii, oțet și următoarele 3 ingrediente. Procesați până la neted, oprindu-vă o dată pentru a răzui părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați capere și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
5
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Înveliți grătarul cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Așezați pe grătar peste cărbuni fierbinți (350 până la 400).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Așezați fileurile pe raft; grătar, acoperit, 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Transferați fileurile într-un platou de servire; acoperiți uniform cu vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate38
Revista