Mahi mahi la grătar cu piper galben-Pesto de coriandru
Mahi mahi la grătar cu piper galben-Pesto de coriandru este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 525 calorii, 36g de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Pentru $7.45 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pulbere ancho chile, pulbere chile de arbol, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 21 minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Mahi mahi la grătar cu piper roșu și Pesto de coriandru, Cina În Seara Asta: Mahi Mahi Cu Pesto De Coriandru, și Chipotle Mahi Mahi Burrito Bowls cu nucă de cocos Cilantro Lime Rice + picant Strawberry-Mango Salsa.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați toate ingredientele de frecare într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Puneți ardeii, usturoiul, nucile de pin, coriandrul și brânza într-un robot de bucătărie și procesați până se combină. Cu motorul pornit, adăugați uleiul și procesați până se emulsionează și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Încălziți grătarul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Ungeți fiecare file pe ambele părți cu ulei. Frecați 1 parte a fiecărui file cu 1 lingură de grătar frecați și așezați pe grătar frecați partea în jos și gătiți până când se carbonizează ușor și se formează o crustă, aproximativ 2 până la 3 minute. Întoarceți peștele și grătiți-l timp de 3 până la 4 minute mai mult sau până când este gătit până la coacere medie. Completați fiecare file cu câteva linguri de pesto și garnisiți cu frunze de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.